Huidanalyse / Online huidadvies


Benieuwd hoe het gesteld is met uw huid en welke verzorging ze nodig heeft? Boek dan hier uw huidanalyse zodat we een vrijblijvend stappenplan kunnen opmaken.

Meer info

Behandelingen


Al onze behandelingen zijn gericht op het verkrijgen en behouden van een gezonde huid. Bij elke behandeling wordt naar de conditie van de huid gekeken en wordt de verzorging volledig aangepast aan de behoeftes van de huid en de wensen van de klant. Onder deze rubriek vindt u onze verschillende behandelingen in detail.

Meer info

Lichaams­verzorging


Revitaliserende behandeling van de rug waarbij onzuiverheden worden verwijderd en de huid intensief wordt verzorgd.

Meer info

Massages


Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen leiden vaak tot lichamelijke en geestelijke klachten. Massages bieden dan de nodige verlichting en ondersteunen het algemene welzijn. Wij zijn gespecialiseerd in diverse massagetechnieken en elke massage is volledig maatwerk.

Meer info

Nieuws


Om elkaar nog beter te beschermen in deze Corona-tijd, vraag ik je vriendelijk om bij het binnenkomen een mondmasker te dragen en de handen te ontsmetten met de voorziene handgel.

Tijdens de behandeling zelf mag het mondmasker uiteraard af. Gelieve na de behandeling weer gebruik te maken van het mondmasker. Ikzelf draag steeds een mondmasker en een beschermingsbril, en ontsmet en verlucht de ruimtes na elke behandeling.

Meer info