Behandelingen

Essential

Een effectieve en ontspannende gelaatsverzorging waarbij de huid en geest in balans worden gebracht.

Meer info

Exclusive

Een all-in-one gelaatsverzorging afgestemd op de behoeften van uw huid én een relaxerend verwenmoment.

Meer info

Organic Peelings

Een Organic Peeling is de ideale behandeling om dode huidcellen te verwijderen, de celvernieuwing te stimuleren en voor versteviging van de huid te zorgen. Pigmentvlekken vervagen en acné vermindert. En dit zonder downtime.

Meer info

Microneedling

Microneedling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. Deze behandeling is gericht op het stimuleren van collageenproductie en het verstevigen van de huid.

Meer info

Rezenerate

Rezenerate is een cosmetisch hulpmiddel en maakt gebruik van nanotechnologie om actieve werkstoffen dieper in de huid in te sluizen, waardoor de werkzaamheid ervan drastisch toeneemt

Meer info

Oxygeneo

Combineert een diepreinigende werking met het insluizen van essentiële ingrediënten én zuurstoftherapie van binnenuit. Dit leidt tot een krachtige huidverbetering met direct resultaat.

Meer info

Aqua Derma

Hydro-Dermabrasie is een combinatie van reinigen, intensieve peeling , intensieve hydratatie en effectieve insluizing/voeding met actieve werkstoffen.

Meer info

Dermaplaning

Dermaplaning is een manuele behandeling met een steriel, voor dermaplaning ontworpen, mesje, waarbij alle dode huidcellen en donshaartjes verwijderd worden.

Meer info

Radiofrequentie

TriPollar behandelingen geven direct zichtbare huidverbeterende resultaten vanaf de eerste behandeling en duurzame resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

Meer info

Lichttherapie

De effectiviteit van lichttherapie is wetenschappelijk onderbouwd en maakt niet alleen onderdeel uit binnen huidverbeteringspraktijken, maar ook van de reguliere geneeskunde.

Meer info