MASSAGE OP MAAT


Dagelijks bouwt iedereen spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op termijn leiden tot lichamelijke en geestelijke klachten. Massages bieden dan de nodige verlichting en ondersteunen het algemene welzijn.
Ze bevorderen de bloedsomloop, laten spieren ontspannen, hebben een goede uitwerking op de spijsvertering en versnellen het afvoeren van afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren. Bovendien draagt een massage bij tot je geluk. Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stoffen verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Ze geven je een fijn en zorgeloos gevoel en dit straal je ook uit.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende massagetechnieken (1) zodat we kunnen inspelen op ieders wensen.
Het aanbod aan verschillende massagevormen is groot en niet altijd overzichtelijk. Dat is dan ook de reden dat wij vanaf heden slechts 1 type massage aanbieden, namelijk een massage volledig op maat.

Soms hebben we nood aan pure relaxatie maar af en toe moeten pijnlijke spierknopen wegwerkt . Misschien wil je tegelijk werken aan plaatselijke cellulite. Dan is er nood aan een combinatie van verschillende technieken.

PRIJS
Volledige lichaamsmassage EUR 60 60’
Rug,schouders & nek EUR 35 30’
Benen

Maak een afspraak online Bel ons voor een afspraak