Al onze gelaatsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering. Bij elke behandeling wordt naar de conditie van de huid gekeken en wordt de verzorging volledig aangepast aan de behoeftes van de huid en de wensen van de klant.
 
De verzorgingen zijn voor elke leeftijd en geslacht. Voor iedereen die een mooiere en gezonde huid wil, bieden wij onderstaande behandelingen aan.

ESSENTIAL


 
Een effectieve en ontspannende gelaatsverzorging waarbij de huid en geest in balans worden gebracht. De behandeling is volledig aangepast aan uw huidtype en huidconditie en er wordt geen gebruik van apparatuur. De actieve werkstoffen in Éminence Organic Skin Care en ClinicCare zorgen voor een effectieve maar zachte verzorging van uw huid.
 
De behandeling bestaat uit:
Oppervlaktereiniging I Dieptereiniging I Milde peeling I Gezichtsmassage I Masker I Serum I Gelaats- en oogverzorging
 
Prijs
EUR 70 Duur 60

EXCLUSIVE


 
Een all-in-one gelaatsverzorging afgestemd op de behoeften van uw huid én een relaxerend verwenmoment. De behandeling is een uitgebreide versie van de Essential behandeling waarbij ook de nek en de schouders worden gemasseerd.
 
De behandeling bestaat uit:
Oppervlaktereiniging I Dieptereiniging I Milde peeling I Lichttherapie I Gezichtsmassage I Masker I Serum I Gelaats- en oogverzorging
 
Prijs
EUR 85 Duur 90′

RUGPEELING INCL PAKKING & MASSAGE


 
De behandeling bestaat uit:
Revitaliserende behandeling van de rug waarbij onzuiverheden worden verwijderd en de huid intensief wordt verzorgd.
 
De behandeling bestaat uit:
Peeling van de rug I Verwijderen van zwarte puntjes en andere onzuiverheden I Zuiverend rugmasker I Rugmassage 30′
 
Prijs
EUR.60  Duur 60