RELAXATIEMASSAGE

Dagelijks bouwt iedereen veel spanningen op in lichaam en geest. Deze spanningen kunnen op de duur tot lichamelijke en geestelijke klachten leiden. Een klassieke ontspanningsmassage is hiervoor een ideale preventieve behandeling.

Een relaxatiemassage bevordert bovendien de bloedsomloop, laat spieren ontspannen, heeft een goede uitwerking op de spijsvertering en versnelt het afvoeren van afvalstoffen door het lymfesysteem te stimuleren.

Alle spieren worden stuk voor stuk behandeld – u kiest hierbij zelf hoe stevig u de massage wil. Wanneer u kiest voor een volledige lichaamsmassage wordt het volledige lichaam van top tot teen behandeld.

PRIJS

Volledige lichaamsmassage                   EUR 50               60′
Rug, schouders & nek                               EUR 30               30′

 

SPORTMASSAGE

Spieren die intensief gebruikt worden, hebben goed onderhoud nodig. Dat geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld een job waarin ze zwaar fysiek werk verrichten.

Ook mensen die veel last hebben van spanningen, spanningshoofdpijnen en stress hebben baat bij sportmassage. De massage leidt tot een algehele verbetering van de lichamelijke en geestelijke gesteldheid van de ontvanger.

PRIJS

Volledige lichaamsmassage                     EUR 60               60’
Rug, schouders & nek                                EUR 35               30’
Benen                                                            EUR 35               30′

 

AYURVEDISCHE MASSAGE

Achter de Ayurvedische massage, die afkomstig is uit India, schuilt een eeuwenoude gezondheidsleer die circa vijf- tot zesduizend jaar geleden op schrift is gesteld.

Ayurveda is Sanskriet voor ‘kennis van het leven’. Dit is iets wat veel mensen tegenwoordig goed kunnen gebruiken; we zijn vaak veel te druk bezig, waardoor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid in het geding komt.

Een ayurvedische massage helpt lichaam en geest te ontspannen, te reinigen en te voeden met nieuwe energie. Er wordt gebruik gemaakt van warme kruidenolie, dewelke een smerende en medicinale werking heeft.

PRIJS

Volledige lichaamsmassage                   EUR 70               60′

 

BELLABACI CUPPING MASSAGE

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm.

Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte en negatieve druk wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode die gemakkelijk kan worden aangepast om een scala van technieken te bereiken, van lymfedrainage tot bindweefselmassage of anti-cellulitismassage.

 

PRIJS

Volledige lichaamsmassage                     EUR 60               60’
Rug, schouders & nek                                EUR 35               30’
Benen                                                            EUR 35               30′

 

 

 

FIBROMASSAGE

Fibromassage therapie is een massagevorm welke stress en pijn verminderd en een zeer positieve invloed heeft op het slaappatroon. Er kan specifiek gekozen worden voor een slaapbevorderende massage, een massage tegen pijn en een massage tegen hoofdpijn.

De behandeling is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen (tenderpoints) op het lichaam en richt zich daarnaast op de gebieden welke specifiek worden aangegeven. Tevens is deze vorm van massage ook geschikt voor mensen met slaapproblemen of reumaklachten.

 

 

PRIJS

Lichaamsmassage                                   EUR 25               25′