ÉMINENCE ORGANIC

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar. Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen. Vrij van parabenen, dierlijke bijproducten, propyleenglycol, SLS/SLES, schadelijke kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën en andere agressieve cosmetische chemicaliën.
Bovendien zijn een groot deel van deze producten vegan en glutenvrij.
Leuk om weten: Éminence Organic Skin Care plant een boom voor elk verkocht product.

 

 

CLINICCARE

ClinicCare is een state-of-the-art cosmeceutical lijn met producten die zorgen voor direct zichtbaar effect. Het unieke gepatenteerde complex van laag-moleculair geioniseerd bio-hyaluronzuur, dat duizenden keren kleiner is dan de conventionele hyaluronzuurmoleculen, dringt direct diep in de huid en zorgt voor hydratatie en verjonging van binnenuit. De speciale formules bevorderen de metabolische processen.

Alle ClinicCare huidverzorgingsproducten zijn ontworpen om langdurige diepe hydratatie en verzorging van de huid te bewerkstelligen.

Producten bestellen

 

 

LAVIESAGE

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.
Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid.
Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.