*****

Professionele behandeling. Vriendelijke ontvangst in een gezellige sfeer

*****

Ik doe gemiddeld 250km per week met de fiets en een massage bij Joeri verlicht de stijfheid van mijn spieren.

*****

Ik kwam vandaag langs voor een huidverbeteringsbehandeling. Een hartelijk ontvangst met een drankje. Joeri adviseerde mij een combinatie van dermaplane en regeneratie. Resultaat: zachte huid, verfijnde poriën en een stralende glow. Ik kom zeker terug voor de volgende behandeling over enkele weken!

*****

Plaats versierd met smaak en met een zen-sfeer. Verwelkomd met een glimlach ondanks mijn vertraging. Ik kreeg precieze uitleg en ik genoot van een aangename en ontspannende behandeling. Ik kom terug met veel plezier!

*****

Enorm fijne ervaring gehad! Aan het begin van de behandeling een uitgebreide analyse gekregen waarbij ik veel antwoorden op mijn vragen heb gekregen. Aan de hand daarvan heb ik 2 behandelingen gehad die mijn grootste werkpunten aanpakten. Een behandeling die mijn pigmentatievlekjes verhelpt en een tweede behandeling voor een intense hydratatie. Na de behandelingen merkte ik meteen een verschil. De textuur van mijn huid was effen en de vlekjes die al maandenlang aanwezig waren op mijn huid waren een heel stuk lichter. Bij elke stap kreeg ik ook duidelijke uitleg. Zeker aan te raden. Het was ook een prachtige plek om tot rust te komen.

*****

Super fijne ervaring gehad bij Sappho. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden!!

Vanaf de deur open gaat, voel je je onmiddellijk welkom. Een fijne babbel, de nodige info,… Gekozen voor een huidanalyse & OxyGeneo-behandeling. Heel veel info en tips op maat! Bij de OxyGeneo-behandeling helemaal tot rust gekomen… tot in de puntjes verzorgd.
Joeri denkt aan alles en doet er alles aan zodat je helemaal geniet en op je gemak bent. De perfecte skintherapist in een perfect kader…

De perfecte me-time.. Dankjewel, Joeri!

Ik kom zeker terug!!!

*****

Ik ben bij SAPPHO langsgegaan om te weten te komen welke producten het beste passen bij mijn huid als 60-jarige. Ik werd hartelijk ontvangen in een rustgevend kader. Aan de hand van een gesprek en huidanalyse, heeft Joeri me producten voor thuis en een behandelplan op maat voorgesteld. Ik gebruik de producten van Éminence nu een paar maanden en mijn huid voelt steviger aan. Ik merk ook dat ik minder make-up nodig heb. Ik ben alvast overtuigd.

*****

Via een cadeaubon kennis gemaakt met instituut Sappho. Zeer aangename verwelkoming door Joeri in een prachtig kader. Degelijke uitleg over de huidanalyse en aangepaste behandeling. We gingen voor de oxygenio… wat een ervaring. Ik ben alleszins overtuigd en Joeri, ik kom zeker terug.

*****

Joeri is een deskundige huidspecialist met oog voor detail. Mijn eerste afspraak was een klassieke gelaatsverzorging. Na de behandeling zijn we dieper ingegaan op de problematieke die ik ervaar, nl. grove poriën, dove huid en acne. Ik ben nu reeds een zestal keer opnieuw langs geweest en het resultaat is overweldigend. Door de kuur-behandelingen, de supplementen van LavieSage tegen acne en de natuurlijke gelaatsproducten van Eminence die ik thuis gebruik, ben ik alvast overtuigd. Geen hard sales, maar steeds afgestemd op maat van de klant. Naast de bevredigende resultaten, is het concept van SAPPHO een unieke, originele ervaring die ik elke vrouw en man kan aanraden.

*****

Prachtige omgeving. Heel rustgevend. Tot in de details uitgelegd welke huidtype ik heb en welke de verschillende mogelijkheden van behandeling goed voor me zijn. 👌 Joeri heeft bij mij een hydrodermabrasie gedaan. Ik kan het alleen maar aanraden. 🙋 ‍♀️ Mijn gezicht voelde licht, fris en superzacht aan. De producten van sappho zij zeer zacht en heel aangenaam van geur. Ik ging er buiten met een natuurlijke glow, zowel van binnen als van buiten.Mij heb je als cliënt erbij. Thumbs up 👍
Super leuk goodiebag meegekregen 😍