Verzenden binnen België

Bij bestellingen van €65,- of lager wordt er €5,00 verzendkosten in rekening gebracht. Boven €65,- is verzending gratis.

Bezorgdienst en bezorgdagen

Alle bestellingen bij Huidinstituut SAPPHO worden verstuurd met Bpost. Je kunt hierbij kiezen uit thuisbezorgen of ophalen bij Huidinstituut SAPPHO te Kampenhout. Zodra je pakket bij BPost is aangeboden ontvang je op het door jou opgegeven e-mailadres een Track & Trace code. Hiermee kun je je bestelling op de website van Bpost volgen.

Bpost bezorger gemist? Dan laat de BPost bezorger een bericht bij je achter. Je kan ook je leveringsvoorkeuren zelf instellen via de website van Bpost – https://track.bpost.be/preferences/ .

Je pakket wordt, als je voor 16:00 uur besteld hebt, dezelfde dag verzonden en binnen de twee werkdagen bezorgd.

Zodra je pakket is aangeboden bij Bpost heeft Huidinstituut geen invloed meer op de bezorging. Het kan dus zijn dat je pakket langer onderweg is door vertraging bij de bezorgdienst. Huidinstituut SAPPHO is hiervoor niet aansprakelijk te stellen.

Bestelling ophalen bij Huidinstituut SAPPHO te Kampenhout

Tijdens het bestelproces kun je aangeven om je bestelling bij Huidinstituut SAPPHO te Kampenhout op te halen. Wij nemen contact met je op om een ophaalmoment af te spreken.