Zaakvoerder en huidspecialist: Joeri Vanderhaegen

Leuk dat u onze website bezoekt; uw huid is vast belangrijk voor u. Mijn naam is Joeri Vanderhaegen, 37 jaar en gepassioneerd door huid, huidverzorging en massages. Als gediplomeerd schoonheidsspecialist en massagetherapeut, geef ik u het beste advies voor uw huid en lichaam. Vol enthousiasme blijf ik me verdiepen in de huid om steeds de beste technieken te kunnen aanbieden met als doel een gezonde en stralende huid. Ik heet u dan ook van harte welkom in ons salon waar we u met oog voor detail, persoonlijkheid en professioneel advies een verzorging op maat bieden.

 

Huidinstituut SAPPHO

Ons salon is gelegen aan de Haachtsesteenweg te Kampenhout; makkelijk bereikbaar en voorzien van een ruime parking. Wij ontvangen u er graag in een ontspannend en professioneel kader. Ons salon is uitgerust met de modernste apparatuur om u er de beste behandelingen te kunnen geven.

 

SAPPHO

Al vanuit de oudheid is men bezig met schoonheid. Schoonheid werd aanzien als iets goed. Men ging zelfs verder en stelde dat wat mooi was, ook per definitie goed was. De Griekse filosofe Sappho daagde deze vastgeroeste schoonheidsidealen uit. Voor haar is schoonheid relatief en niet vast te leggen in ideaalbeelden. Dit is ook onze kijk op schoonheid. Wat mooi is, is niet per se goed. Anderzijds, als men zich mooi voelt, voelt men zich vaak wel beter. Daarom is het ons doel om iedereen de beste versie van zichzelf te laten zijn.

 

Belgische Beauty Federatie

Wij zijn aangesloten bij de Belgische Beauty Federatie. Deze beroepsvereniging laat enkel gediplomeerde leden toe. Zo kan u makkelijk herkennen dat u onder behandeling bent bij een gediplomeerd schoonheidsspecialist.